Onsdagen 11 Juli.

Igårkväll hade vi lite teamaktivitet och åkte till koukounaries stranden och gjorde ett test dyk. Jag och Marika var de enda som aldrig testat på att dyka så det blev dykning vid stranden och ej från båt. Att gå från deras dykningsbod till stranden med en tank på ryggen som vägde 12kg var inte de lättaste, glömde typ att andas ibland , jag e ju lite liten och inte så stark (; haha.
 
Väl i vattnet så gick det hur bra som helst. Simmade runt där under vattnet och hittade en sjöstjärna som jag aldrig tog vilket jag ångrade i efterhand. Hade ju varit min alldeles egna fångst annars ju (; höhö. Nej men det var en riktigt härlig känsla att simma där bland fiskarna så nära botten och inte behöva gå upp till ytan för att ta luft hela tiden. Så jag vill lätt testa på att dyka igen och från båt den gången (:
 
Sen blev det en lugn kväll, jag kollade lite serier och sen släckte jag ner datorn och startade min tv och följde serierna där istället. Sovit lite dåligt inatt så min sovmorgon blev lagom lång. Sen har jag varit och fixat med att hämta tvätten, gick lite på stan men de va ju så varmt så jag gav upp ganska snabbt. Diskat upp de som låg i vasken och sen läst några kapitel ur min nya konstiga bok. 
 
Sitter på kontoret i hop om att mami skulle va på skype för att testa de för första gången men ser inte ut att bli så. Har iaf fått skrivit ut lite papper som jag behöver till imorgon när jag har utflykt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0