Im in Karon bitch.

Okej funkade inte alls lika bra som att säga miami men skit i det. Det blev byte av båt mitt ute på havet, båten gungade till och jag tänkte att nu trillar jag ner i havet men Thailändaren höll ett fast grepp om min arm. Tacka gudarna för det?

Transfer till Karon och in på Karon guesthouse, tänkte jag kör på det enkla planet. Slippa leta nytt och istället ta ett ställe jag redan bott på. Fick kontakt med två nya tjejer i transferbilen så dom hängde med och checkade in här också.

Sen knackade dom på och bjöd med mig till stranden så åt först en lunch (som var ganska behövlig då jag igår åt kanske fyra sånna crachers och drack en cola). Drog vidare till stranden och låg väldigt mycket ute i vattnet. Mycket härligt måste jag säga.

Blev en dusch och sen drog vi ut och åt och körde en liten shoppingrunda. Nu har jag köpt den där stora svarta resväskan, pappa & mamma jag tror kanske ni får den av mig. Eller behåller jag den för den är väldigt bra att ha. Väger ingenting men kan växa sig stor. Tumbs up!

Beställt en liten utflykt till på tisdag, lite äventyr och lite elefanter igen. Kommer nog att bli fett skoj! Sen ska jag ju försöka med en annan utflykt också. Antingen imorgon eller onsdag. Sen är det liksom försent. Time will tell. Jag vill ju se mina tigrar!! (:

Skulle leta upp ett ställe för massage och hör en jävla smäll och lamporna blinkar till och släcks och tänds. Sen ser vi att det började brinna på ett ställe och folk började springa så det gjorde vi också. Jag garvade itu för mitt hjärta fick sig en jävla chock. Tänk er själva att ni går på gatan och helt plötsligt blir det en jävla panik och folk springer åt alla håll & kanter. Ja det var ju typ en explosion av en ledning skulle jag gissa på. Sen brand som följd. Rädd blev jag, och skratta är väl en liten sköld som jag tar fram för att dölja det.

Jaja efter att det lugnat ner sig lite gick vi in och fick massage. Först trodde jag att min tjej var en kille pga sin korta frisyr och sin taniga lilla kropp och tänkte vägra massagen men när hon öppnade munnen så blev hon helt plötsligt en tjej. Tog av sig kläderna och ångrade genast att jag hade spetstrosor på mig. Hon börjar massera mina ben och liksom särar på dom och genast flyger mina tankar till "hoppas jag inte missat något när jag rakade mig", är det ens normalt att tänka så?

När det kom till rygg delen så åkte ju trosorna nästan av och massagen gick på rumpan väldigt väldigt mycket. Tycker det blir bara mer och mer intens för varje gång jag går. Första gången åkte troskanten ner lite, andra gången lite mer och denna gången kändes det som jag låg med ändan helt bar.

Att ligga på rygg och få fram massagen var nog ändå där gränsen liksom var nådd. Bhn skulle inte ligga där utan istället fick man massage lite på magen men mest på boobsen. Jag kunde liksom inte riktigt greppa, den typen har jag aldrig varit med om men om dom andra två fick likadant ja då var det väl något som kör på. Jag frågade om inte min massör också skulle ta av sig sin tröja, fick skratt som svar så jag antar att det inte kom på frågan haha.

Nu ska jag snart gå upp på mitt rum och lägga mig, klockan ställs på 9 imorgon för då är det frukost och stranden som gäller. Sen får man se vad dagen har att erbjuda. Hoppas ni alla har det bra, det har jag. Kan inte riktigt förstå att jag snart ska hem, detta är ju lite av ett paradis men skulle gissa att det är det kravlösa som gör det. Jag har absolut inga måsten alls, det är ganska skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0