Instängd at the moment.

Det regnar som vanligt, det känns som jag kom ner på regnperioden istället för högsäsongen så som det hela tiden regnar & åskar på kvällarna. Så jag går ingenstans just nu.

Imorse gick jag upp tidigt och mötte upp Karina, Assar & deras vänner vid deras hotell. Åt även lite frukost där. Sen ställde vi oss och väntade på båten som skulle plocka upp oss. Åkte till Koh Rok. Släpptes av vid ett ställe för att snorkla men jag kan inte påstå att det gick bra för mitt lag. Jag fick imma i snorkelögonen, vatten i mina egna ögon, vatten i munnen. Mina simfötter rörde vid korellerna hela tiden vilket skrämde mig som fan. Det var med andra ord för grunt på vissa ställen och sen var det väldigt mycket vågor. Så mindre lyckat tyckte jag att det var. Och det blev inga bilder under vattnet denna gången, kunde knappt hålla koll på mig själv än mindre en kamera.

Sen åkte vi in till stranden för att luncha och chilla i två timmar. Maten var god men aningen stark så innan man ätit upp gav man upp för man inte orkade kämpa emot mer. Ja sen fick det nog inte plats mer i magen ändå. Kollade på varaner & ekorrar. Låg och solade och somnade nästan där i solen.

Var ganska molnigt idag men det var ändå skönt. Båten skulle ut på en snorkeltripp till men jag ville inte följa med ut. Jag stannade på stranden tillsammans med mitt sällskap. Så vi fick en extra timme på stranden.

Åkte hem och satte oss vid deras bar och drack vars en öl. Sen har jag haft egen tid här hemma. Lyssnat på musik, duschat och gjort vid mig. Meningen var att jag skulle vara hos Karina & Assar vid sex för att dricka lite och sånt innan vi ska ut och äta men så som vädret är nu går jag inte ut. Det avtar säkert snart. Hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0