Lite dagens bilder & ord.

- På stranden när jag hade egen tid.

Jag har lyckats få ett litet blåmärke på armen men vet inte riktigt hur. Jag får ju så lätt blåmärke så det måste varit under båtutflykten och hjälpten man fick upp på båten någon av gångerna. Men en hand om armen borde inte kunna ge så mycket. Eller?



Karina skickade ett sms när dom hade kommit tillbaka från sin lilla moppetrip så jag vandrade över till deras revir på stranden. Satt där en stund men vädret är ju så konstigt så det blev en liten för drink sen drog jag hem och gjorde vid mig och begav mig sedan till Lennart och hans fru (Lennart är ett smeknamn därför går det bra att skriva, annars vill jag inte out'a folk ifall dom kanske inte vill vara så utskrivna på nätet.) och drack drinkar.

Tog tuk tuk in till Saladan som alltid, gick in på en restaurang och idag blev det fried rice with veg & eggs och fried mixed vegs. Gott är det. Imorgon blir det nog ändå en spagetti för man kan nog bli lite trött på denna maten också. Då kan det vara skönt att få pausa och ta något vanligare. Idag blev det även efterrätt pga att regnet öste ner när vi var färdiga med maten. Glass, gott!

Sen tuk tuk till en bar en bit bort där vi trodde dom skulle ha kalaookey (karaoke.), men idag spelade ett liveband. Karaoken är på lördagar. Synd då missade jag det, aja finns kanske på fler ställen.

Åkte sen hem till Karina & Assar och eftersnackade lite på deras altan och drack lite vatten. Sen gick jag över stranden själv. Skulle hoppa ner från ett ställe och fick nästan hjärtattack av min egen skugga. Jag är mörkrädd därför att jag skrämmer upp mig själv. Hemma kan jag knappt gå ut med soporna när det är mörkt ändå vågade jag gå hem själv nu. 1-0 till mig!

Nu blir det lite Mike & Molly sen ska jag sova. En dag imorgon också. (eller idag för här är ju klockan över tolv).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0