My day so far.

Jaha då är klockan sex på kvällen här i Thailand. Jag har mest bara legat på stranden idag, vilket nog kommer vara min största aktivitet till den dagen då jag åker hem. Måste pressa så jag får lite färg så det faktiskt syns att jag varit utomlands så länge som jag har. Fast kan ju ändå va glad att jag var brunare än dom två tjejerna jag träffade igår, och dom hade ju varit iväg i fyra månader. Tumbs up!

Lunchade tonfiskbaguette & en Chang.



Sen har jag mest legat på stranden och läst blandat med x antal långa dopp i vattnet. Idag var det inte alls kallt i vattnet. Och lufttempraturen var nog högre idag än den varit på länge. Svetten rann och jag låg och flöt runder på havet ett bra tag varje gång jag doppade mig. Annars brukar det bli ner i vattnet och sen gå upp igen, men inte idag inte.

På vägen hem så gick jag inom en liten kiosk, köpte nya vykort som jag har skrivit idag. Alla utom ett är färdiga att skickas, den får vänta till jag får bekräftat att adressen är rätt. Köpte även en glass, så har suttit ute på min terass (eller va man ska kalla det) sen jag gick från stranden. Med undantag när jag duschade klart, svårt att göra det här ute.

Nu tänkte jag väl snart sticka iväg och äta en tonfiskssallad eller något. Det är konstigt hur ingenting blivit som jag trodde från början. Jag trodde jag skulle leva på nudlar & kyckling istället lever jag på tonfisk. Baguetter vs Sallad. Måste nog köpa en påse chips & en läsk också. Så skulle ni tro att jag går ner i vikt här borta så tänker ni fel, jag äter ganska mycket chips faktiskt (;

- Jag ute på terassen med glass & bok i högsta hugg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0