Torsdagen 15 Mars.

Idag är jag verkligen trött. För inatt hade jag stora problem till ro i kroppen. Jag lyckades somna någon gång innan tolv men vaknade till i panik av någon jag drömde i slutet, ser en ödla på väggen framför mig och sen var det igång. Den sprang längst väggarna och kom närmare sängen, stack upp i tak springan efter att jag slängt en pappers tuss efter den. Fick lite ro i kroppen, lyckades nog somna men vaknade av panik igen och då var den jävlen framme igen.

Klockan blev tre och jag roade mig med serier och facebook. Det är inte så att jag är rädd för ödlan, inte det minsta men jag vet att om jag vaknat och den krupit i min säng eller på mig så hade jag skrikit. Tillslut så ville jag bara ge upp, hade inte sett den röra sig på länge och vips så sprang den i hundrafemtio på den fjärde väggen. Hur hamnade den där tänkte jag? Mer panik.

Halv fem tror jag klockan var senast jag kollade på klockan. Jag var till och med inne på att dygna bara för att, men tillslut så försökte jag somna om ändå. Jag tänkte, nu har den sprungit runt på alla väggarna men inte gått ner i sängen så jag får försöka somna. Och vips så sov jag.

Vaknade halv 9 och var pigg men fyra timmars sömn är för lite så jag snoozade och gick upp nu vid tio. Vill helst sova mer för jag är inte utvilad men eftersom att jag bara tänkte ligga på stranden idag så kan det kvitta hur många timmars sömn jag får. Så mycket energi behövs inte för att bara ligga där och steka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0