Man utvecklas och man förändras.

Kolla bara på mig, jag tror att jag har gjort en del förändringar sen början av detta året. Jag hoppas verkligen! Jag utmanas hela tiden i detta arbetet och det älskar jag, för jag är en person som vill ha personlig utveckling och jag gillar att lära mig nya saker (även om jag kan få ont i magen av nerver när nya saker kommer in, men jag klarar av dem ändå). 
 
Ta bara den här biten med historia till exempel. Det var väl ett av dem ämne i skolan som jag verkligen inte tyckte intresserade mig ett skit. Jag tänkte mer i banorna att det som hänt har hänt och inget jag behöver veta. När vi sen åkte till Luxor och observerade utflykten och fick all den här historian och information om allt som hänt där tänkte jag "shit detta kommer jag aldrig klara det är för mycket". 
 
Veckan efter fick jag köra Luxor, veckan efter det fick jag också köra Luxor. Historian har fastnat och jag kan bygga på mer och mer. Jag har fått ett litet intresse och tycker Luxor turen är riktigt rolig att köra, trots detta att jag från början inte var ett dugg intresserad av historia. Men jag tror att när man väl kan lite, då blir det roligare. Stefan älskade nog mig lite och sig själv när jag sa att jag byggt ett litet intresse för historia, vi har ju våra debatter och jag går oftast ur som segrare och han som den sura. Men vi förblir vänner ändå (; Stefan, du är en härlig prick!
__
People change and I hope I've changed alot this last year. This work challange us every day and every week. There's new things, new people and new situations. I hope I've made a differens this year. 
 
Like the part 'History', it wasnt something I liked when I went to school and when we went to Luxor the first time and heard all about the history there I thought that I never ever would make the guiding tour. That it was to much for me. But I got the Luxor tour 2 weeks in a row and I learned a little about the history and suddenly it was kind of fun and now I do like the Luxor tour. And I think that when we can stuff, we think its more fun. 
 
People change all the time and sometimes we lose something in the change.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Heje my! Vad roligt att du trivs!!!! :D Tur att du va så modig och tog tjänsten! kraaam

Svar: Lovisa! :D Ja jag är riktigt glad för att allting har blivit så mycket bättre än jag väntade mig, trivs mycket bra (: Kram!
mysaansvensson.blogg.se

2012-11-06 @ 20:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0