Cairo, the better place.

Då har jag varit och observerat de två största utflykter som vi har här i Egypten och jag måste säga att det har varit väldigt mycket som skulle in i hjärnan så lagom trött man varit. Haft bussresor på 22h denna veckan och då har det varit enbart resorna till och från Hurghada gånger två. Sen har vi ju åkt runt massor i Luxor och Cairo. Men det har varit häftigt och får jag nämna min personliga favorit så är det Cairo (:
 
Ikväll hade jag velat till Papas för det är lördag och det betyder karaoke, sen har dem ju också fixat min låt så ja jag har ju väntat en vecka på detta. Fast som jag skrev på facebook får jag väl göra den kände "den som väntar på något gott" och ta det nästa lördag. Alla är trötta och ingen ville med, hade det varit en liten bar som bob's hade jag kunnat gå själv men känns lite mobbat och ta upp ett stort bord bara för jag vill sjunga lite. Så jag har stängt dörren till mitt rum och sitter o sjunger här istället. Love it! Att sjunga alltså (:
 
Imorgon är det upp tidigt och få ännu mer information, så nu blir det lite chill bara. 
__
So now I've seen both Luxor and Cairo and I think Cairo is the winner for me. But it's been much information so I am a little bit tired in my head, thank god for note books so that I can write down stuff.
 
Tonight I wanted to go to papas cause they have karaoke but everybody is tired so I guess I have to wait til next saturday instead. Buhu, but I've closed my door and are singing here instead. I love to sing (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0