Onsdagen 21 Augusti.

Det har blivit en standard för mig att ställa larmet på kvart i sex för att se till så att Joakim kommer ur sängen på morgonen. Det är alltid lättare att vakna tidigt när man vet att man kan få somna om och sova vidare någon timme efter man fått iväg honom till jobbet. Sen lyckas jag inte vara pigg när mina egna larm ringer så jag sover till typ 11 varje dag ändå.
 
Har fått i mig lite lunch samtidigt som jag checkat mailen, kollat facebook och tittat lite arbetssidor. Tog boken med mig och la mig vid poolen ett tag också men de va ganska mycket moln på himlen så jag gav upp solningen för idag. Läst några sidor i Fifty shades of Grey, börjar närma mig slutet av boken nu och tycker inte alls att boken är något att ge sån hysteri till. Twilight böckerna band mig mycket mer...
 
Sen ringde mamma så jag fick pratat med henne, jag har världens bästa mamma och nu kommer jag få ytterligare ett par nya klackar till min samling, något att spara till våren då de snart inte kommer gå att använda sånna skor mer. Fick även pratat med syrran lite också. Och förhoppningsvis ska jag snart ner och hälsa på min familj också. Allt beror lite på hur de går med jobben jag har sökt här. Håller tummarna för jobben, jag behöver ju verkligen ett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0