Söndagen 8 December.

Här kommer en bild från i fredagsmorse när vi gick genom shoppinggatan i Härnösand påväg till jobbet. Skorna fick snö under sulorna så inte bara en, men till och med två gånger höll jag på att halka och trilla på rumpan. Tack o lov blev det aldrig en ordentlig vurpa! Kul o komma helt skitig och nersnöad till jobbet då haha.
 
 
Sen i fredags har det snöat lite mer men inte så att man behövt skotta en massa. Måste säga att jag är riktigt imponerad på hur det fungerar här. Blir det snöoväder så är plogbilarna ute direkt. Motorvägen är bra plogad, inte massa snömoddar eller va man kallar de över hela vägen så det går faktiskt köra om utan att slira runt.
 
När jag kom hem från jobbet i fredags och körde in på vårt kvarter så var det lite kul att se så många ute och skotta infarterna till sina hus. Dirr jag hoppa ur bilen fick jag order om att flytta bilen så kom Joakim ut och vi skottade där bilarna stod. Vi skottade ingången till dörrarna. JA det blev hur bra som helst. Så ingen risk att jag inte skulle kunna komma in med bilen eller fastna på vägen ut i en snödriva. Skottningen är super bra! 
 
Helgen då. Den har varit lugn. I fredags var man trött efter en vecka i utbildningssalen, man blir lite trött i huvudet av att fylla hjärnan med ny information men det är kul också. Så vi gjorde inte mycket denna kvällen. Beställde hem pizza då ingen orkade laga mat. Lite idol men zappade över på annat också. Försökte se Hyptonisören men jag somnade jag ju ganska tidigt på soffan och Joakim bar in mig i sängen sen somnade vi om där istället.
 
Igår var vi på Birsta i några timmar. Tittade efter julklappar och jag hittade julklapp till både farmor & morfar också. Sen hittade jag bara julklapp till syrran. Får ge mig ut och leta till de två minsta senare. Idén till bror vet jag redan men den ska beställas sen kommer en svår nöt till och det är vad ska man köpa till mamma och pappa. IDK! Tycker det är svårt. Nåväl, har lite tid kvar så känner ingen panik än, kommer väl senare isf (;
 
Idag skulle vi egentligen gå på julmarknaden men jag tappade lusten. Sen ville jag åka till Birsta igen för att titta på julklappar både åt familjen men också tll Joakim. Blev inte så heller. Ska iallafall åka och tanka bilen sen då tanken är tom snart ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0