It's time for bed after a great day!

Jag och Laura hade bestämt för att vi skulle ta till Famousbar och äta sushi. Hon åkte hem och jag väntade på att mina ringar skulle levereras sen kom hon förbi, plockade upp mig och vi åkte resterande 50 meter typ :p Okej lite längre åkte vi faktiskt.
 
Gick av och gick in och satte oss i den mysiga lilla baren. När vi skulle beställa maten kunde vi inte komma på vilken som var den varma sushin. Japp det finns också varm sushi och det var något helt annorlunda så vi ville ha det denna gången med, men kunde då inte komma på namnet så ringde till Sanne. Efter en stund så kom hon och joinade oss. Vi väntade ytterligare på mat. Ryssarna vid bordet bredvid fick in sin mat och jag sa på skoj att dem fått vår sushi. Det tog ytterligare tid sen sa vi ifrån. Då sa dem att det tydligen blivit fel i beställningen och dem gjorde ny sushi åt oss. Så jo jag tror faktiskt ryssarna på allvar hade fått vår mat.
 
Detta gjorde dock att vi fick rabatt på maten och fri cocktail. Så vi åt den goda maten när den väl kom sen avslutade vi med vars en cocktail och det var en mycket hygglig afton må jag säga!
 
Efter det så lyckades jag ta mig hem utan en sväng med dem på Viking. Jag sa att jag sparar mig isf till imorgon istället. Så nu kryper jag ner under filten och hygga mig med serier tills jag somnar. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0