Måndagen 1 Juli.

Jaha då har hela helgen passerat.
 
I fredags så kom vi hem för att pappa hade varit och hämtat hem den där sista saken till bilen sen fick vi de fixat på eftermiddagen. Nice! Jag, Joakim och syrran åkte till systemet för att handla hem lite alkohol som vi kunde dricka på lördagen då vi bestämt vi skulle ut i Helsingborg och festa lite. När bilen var fixad så beställde vi pizza och åt i sällskap av varandra.
 
På lördagen så gjorde Joakim en jätte god pasta carbonara sen gjorde vi oss klara. Pappa kom och hämtade oss och vi började dricka lite där hemma. Jag gjorde visserligen mig klar hemma med att fixa håret och ta på mig kläder. Invigde mina nya snygga skor som jag hämtade ut dagen före. Sen blev det en del shottar, lite dricka spel sen kom vår morbror som skulle agera andra taxi då vi var för många för att åka i en bil. Började på I Rock (gamla tapaz) och det blev shottrundor efter shottrundor, jag tyckte de va ganska trevligt. Sen drog vi in en sväng på Stinsen sen letade vi uteställe en liten stund och hamnade tillslut på lila helvetet och fortsatte shotta och dricka twisterdrinkar. Hade roligt! Pappa kom sen och hämtade oss. Jag och Joakim fick skjuts till stugan, värmde upp lite pasta och åt nattamat, sen somnade vi ganska fort.
 
Igår var en sån där lugn dag som man får ha ibland. Blev lite film och vi åkte in till Perstorp och köpte tacogrejer. Så det är min helg i korta drag. Haft hur bra som helst om man bortser från att jag inte klagat om vi haft lite mer sol här. Lite tråkigt väder med andra ord.
 
Så blir det väl en ny sväng till Klippan i veckan för att ombesiktiga bilen sen packar man väl väskan och åker uppåt landet igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0