Torsdagen 4 Juli.

 
Syrran sa att det var en skräckfilm att se, hon hade sett den på bio tillsammans med några kompisar. Jag såg trailern och frågade om de inte var en remake av en gammal film. Jag sa jag sett en gammal film för flera år sedan men visste inte om de va samma handling för det enda jag kom ihåg från den gamla filmen var att en tjej blev våldtagen av ett träd. Jag såg den här filmen inatt med Joakim och en scen som man kunde ta som "våldtäkt-av-ett-träd" kom och jag insåg att detta var en remake. På google kan jag dessutom se att de fanns en gammal The evil dead från -81, det är troligen den jag sett..
 
Den här Evil dead från 2013 har fått 6,9 i betyg på IMBd. Det handlar om fem kompisar som åker till en stuga i skogen för att en av personerna ska bli av med sitt drogberoende. Dem hittade en bok som är en port mellan helvetet och jorden. En efter en blir dem besatta av demoner och måste komma på ett sätt att få ett slut på det innan dem alla dör.
 
Jag tyckte att filmen funkade, men för mig var det nog också lite mycket blod. En del saker kan jag inte se, som att klyva tungan mot ett knivblad, de blir liksom som att jag kan tänka mig känslan och de får håren på ryggen att resa sig. Usch, haha. Jag gillar skräckfilmer där man blir rädd, denna var mer en skräckfilm som var äcklig. Skulle inte säga att den var dålig men jag tror nog inte jag kommer se den igen. Fast man brukar väl oftast bara se riktigt bra filmer fler gånger än en. 
 
 

Kommentarer
Postat av: L.

Hehe, men det var ju lite så jag menade. Att jag tycker bättre om skrämmande filmer som man kan hoppa till i, och skippar gärna "gory" (blodiga).. Men denna var mycket bättre än andra gory filmer, därför tyckte jag den var värd att iaf se en gång :)
PLUS, att de inte använde sig utav CGI, Dvs att de inte använde datorer för att göra några effekter såsom blod, smink blablabla.. Så, that's pretty good work!!

Svar: Jag vet att du sa att den var blodig det var därför jag skrev att jag också tyckte den var lite blodig (: Men tack för tipset den var ändå bättre än en del skräckfilmer jag sett den senaste tiden ..
mysaansvensson.blogg.se

2013-07-04 @ 15:24:55
URL: http://kornoholic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0