Senaste filmer jag sett.

Jag ser inte så mycket filmer längre, tycker inte det kommer ut så många bra. Så jag roar mig mest med serier när jag har tvn igång. Här kommer iallafall de tre senaste filmerna jag sett.

 

Jack the giant slayer: Fick 6,4 i betyg på IMDb och det är äventyr/fantasy, så gillar man sånt så tror jag nog man gillar denna filmen också. Det har ju blivit ganska populärt att göra om gamla sagor till filmer och det är i samma stuk nu också. Fast det är ändå inte samma handling men Jack råkar öppna en port mellan människovärlden och jättevärlden, nu måste dem rädda prinsessan och rädda människorna från jättarna. Jag trodde filmen skulle sluta vid ett tillfälle och tänkte, nej den här filmen var inge bra, men tack och lov så fortsatte den och gav lite mer action. Så jag tyckte filmen var sevärd! 

Beautiful Creatures: Fick 6,1 i betyg på IMDb och även denna är fantasy med lite drama och romatik. Eftersom filmen har de namn de har så trodde jag nästan att det skulle vara en vampyrfilm igen, en i Twilight stuk men det var det inte. Nog bra det. Det handlade iallafall om magi och om förbannelser och om kärlek som inte kan utföras för risken att världen går under typ. Jag tyckte inte filmen var särskilt bra och skulle inte lägga tid på att se den igen, men det finns nog någon där ute som tycker om den. 

Passion: Fick 5,8 i betyg på IMDb och räknas som mysterium/drama. Detta var bara en konstig film och det enda jag har att säga egentligen är WASTE OF TIME! Inte nog med att man typ inte fattar någonting så slutar den ju bara ännu mer cp. Så detta är alltså inte en film jag rekommenderar er att se. 



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0