Dags för ett nytt kapitel.

Jag kan väl inte påstå att jag tycker jag gjort mycket vettigt med mitt liv. Jag har haft åldersnoja sedan den dagen jag fyllde 20 och tycker inte jag lyckats komma på en framtidsplan sen dess och därför känns det som jag står och stampar på ruta ett fortfarande. Visst jag har gjort några enorma resor som har gett mig en ordentlig utveckling men det känns som att det inte är något som spelar någon roll när jag väl tar tillbaka till Sverige. Alla andra har ju levt vidare på sina liv och jag kommer tillbaka dit jag var innan jag åkte.
 
Fast jag antar att har man inte dirket någon aning om vad man vill göra, då får man se till och roa sig tills den dagen kommer. Och det är väl det jag gör. Jag samlar på mig minnen som jag kan leva på länge. Jag tror ändå jag är ganska glad över mina beslut, jag kommer kunna titta tillbaka och slippa ångra att jag inte kom ut och reste medan jag var ung. För det gjorde jag. Är det något jag gjort i mitt liv så är det resor. Stora resor dessutom. 
 
Jag står helt planlös at the moment och jag gillar det inte riktigt. Jag brukar iallafall ha någon dröm att sikta mot men nu har jag inte det. 
 
Men snart är det faktiskt dags för mitt liv att gå in i ett nytt kapitel. Jag ska ta mig härifrån och vad som väntar efter det, de vet jag faktiskt inte. Jag tar det lite som det kommer. Ibland är det svårt att planera när man inte längre bara har sig själv att tänka på. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0