Fucking trött alltså!

Det är helt sjukt. Gick upp vid åtta imorse för att jag skulle ta taxi till El Gouna en kvart senare. Ja jag är inte en person som behöver mycket tid på morgonen, jag väljer hellre att sova in i de sista för de är de jag behöver.. Så tre hotell besök innan jag drog inom Bestway market för lite starbucks frappuccino och en macka ..
 
 
Tog sedan taxi tillbaka, hämtade mitt pass för att kunna ta kopia på de för att faktiskt få åka hem sen när det är dags. Tog till ett hotell och mötte några gäster och åkte sedan vidare för lite lost and found. Försökte få mig ett par rayban brillor för 20 pund, gick inge vidare så blev utan brillor. Denna gången ger jag mig inte. Maha! Tycker ibland det är billigare här än i thailand :o
 
Tog till kontoret och har gjort välkomstmaterial för imorgon och torsdag samtidigt som jag läst ut min bok. Offerlamm hette den, lånat den av mamma men måste säga förlåt mamma för den har blivit aningen skadad efter att ha åkt med mig i min väska... Men boken var riktigt bra, ibland kunde jag inte lägga ifrån mig den, spännande!
 
När Mona kom tillbaka från sin träffa tog vi och Michelle ifrån kontoret och drog till Famous där även Louise mötte upp oss. Blev ganska många bitar sushi ner i min mage faktiskt, och gott var det kan jag lova! Lite vattenmelon shisha också, inte lika gott då den rev i halsen ganska fort.
 
Nu är jag nästan mer död än levande känns det. Gäspar hela tiden så det har blivit dags för mig att släcka lampan, krypa ner under filten och ha hawaii five-0 maraton till jag somnar.. 
 
you make me happy, but now I just miss you..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0