Godkväll!

Sen vi kom tillbaka från vår shoppingrunda har jag hunnit facebooka (sånt hinner man alltid, även i tidsbristande tillfällen, lika så bloggen haha), jag har spelat lite Zombiespel, vi har lagat lite middag, har fixat med disken, jag har tvättat två maskiner med tvätt och har nu handdukarna i torktumlaren, vi har sett andra pirates filmen och nu lite kvällsmat i magen för min del.
 
Vi har också rensat kattlådan tillsammans idag, det var Joakimstur tyckte jag då jag gjort det varje gång sen jag kom hit, men han är inte speciellt manlig när det kommer till kattlådan för han kräks ju nästan stackarn. Han kommer dock inte undan, han får helt enkelt köra kattlåda tills dess att han vant sig och efter de, ja då är de ju inga problem att fortsätta heller (; mohahaha. 
 
När min toast är uppäten och oboyen uppdrucken ska jag spela lite zombies igen. Joakim försöker få mig att spela GTA V men om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag kommer förstå vad jag ska göra. Därför väntar jag med de spelet (;
 
Ledig dag imorgon också sen är det upp tidigt både på torsdag och fredag. Känns så skönt nu när jag har både svarta nya skor att gå i och jag har två par nya svarta jeans att använda. Super! Im ready, bring it on!! (: Tyckte mina "tennis/gymnastik/dans"-skor var fina.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0