Måndagen 14 Oktober.

Jag har börjat fundera på om jag ska försöka mig på att göra hårförlängning igen. Fast denna gången inte trens med lim utan slingor med keratinvax. Och dessutom tänkte jag då göra det på salong. Hittade en salong i Sundsvall där man fick möta personalen först och diskutera hur mycket slingor man behöver, vilken färg osv sen kommer man dit och sätter i det när håret blivit beställt från Rapunzel of Sweden. Vilket jag tycker låter bra. Eftersom jag har tunt hår så tror jag att 60 slingor blir tillräckligt för mig och då kostar det ca 1600kr vilket är mer än om man beställer och gör själv, men jag tänker ju att dem hjälper en att hitta vilken färg som passar, beställer håret och sen sätter dem i det. Och andra salonger tar väl mer så jag tycker det är billigt. 
 
Sen skulle jag nog vilja fixa naglarna också, bli lite kvinnligare än vad jag känner mig nu när naglarna bara bryts hela tiden. Ser lite fräschare ut med fina naglar och dessutom ser mina korvfingrar lite smalare ut när längd kommer på. Vilket gör mina händer snyggare också! (:
 
Någon som har tips & idéer angående mina nya dille-idéer? Tackar gärna för hjälp då jag inte har så mycket kunskap inom dessa områden (: Men jag är väl lite trött på att mitt hår växer till en viss längd och stannar där och sen att det är så tunt så det är både längd och lite tjocklek jag är ute efter. Och jag tänkte köra med brun hårfärg ifall jag gör detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0