Måndagen 9 September.

Godmorgon denna tidiga morgon!
 
Igår när vi flög mellan Stockholm & Sundsvall tänkte jag att kraschar vi så är det för att tjejerna som satt bredvid mig på planet hade mobiltelefonen igång under hela flygresan, även då man inte fick. Och jag är sån typisk svensk som inte vågar säga till dem att stänga av. Sen när vi närmade oss Sundsvall sa kapten att det var väldigt dimmigt ute och precis innan vi landade på marken kom extrem dimma in och man såg typ ingenting. Sen bara BAM nu landade vi!
 
Tog en stund för väskorna att komma ut då de var något problem med ett lastband och när väl väskorna kom så kom min ganska fort. Jag som är van vid att alltid få vänta sist. Sen var det bara att gå och leta efter min bil och min pojkvän. Lastade in väskorna i min lilla bil och åkte mot huset.
 
Nu har vårt samboliv börjat på allvar då vi har hus nu i några månader och vi har ju två katter också som vi tar hand om. Så idag ska jag städa lite här, dra dammsugaren över golven sen titta vad som finns i matväg och vad som behövs köpas in. Joakim jobbar så långa arbetspass nu så jag agerar housewife lite. Tur jag har en mysig egyptiskkatt som jag kan mysa med under dagen.
 
Jaha och varför är jag uppe såhär tidigt undrar ni kanske. Anledningen är enkel, Joakims första larm ringde halv sex och typ en kvart senare skulle han upp. Jag blev pigg och stannade uppe även när han körde härifrån för en halv timme sen. Så jag sitter och tittar på nyhetsmorgon och checkar internet lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0