There's a first time for everything.

När klockan passerat sju imorse så gick jag och la mig i sängen igen. Halv sov mig igenom någon timme och drömde att båda katterna kom och la sig hos mig men att jag inte vågade sova då den ena katten la sig på min huvudkudde. Eftersom jag vaknade upp själv måste det ju varit en dröm även om de kändes ganska verkligt, dessutom har jag inte pratat med Joakim och jag har ett minne att jag berättade om katterna för honom. Så det var helt enkelt en verklighetstrogen dröm.
 
När jag vaknade så gick jag runt och letade efter dammsugaren så jag kunde köra den runt i huset. Hittade inte den innan jag kom till kattlådan. Så jag tog fram en påse och tog fram kattlådan och gjorde då det jag aldrig någonsin i mitt liv tidigare trott jag någonsin skulle göra, jag rensade helt enkelt en kattlåda. Det var inte jätte trevligt men det gick ändå mer smärtfritt än jag trodde de skulle göra. Så när de va gjort var det bara att gå ut och slänga påsen och sen tillbaka in i huset och fortsätta leta efter dammsugaren. Nu har jag både tömt kattlådan och jag har dammsugat i huset och klockan har inte ens blivit lunchtid än.
 
Tänkte faktiskt dra i den bruna hårfärgen snart också. Efter det ska jag titta efter lite jobb, ta upp mina resväskor och lägga in kläder i garderoben på vårt rum. Äta lite lunch hade jag också tänkt göra, Joakim hade köpt två pan pizzor till mig igår så jag tror en sådan får passa bra idag. 
 
Vädret här uppe är lite trist idag faktiskt. Ändå snackade dem om på nyhetsmorgon att idag skulle bli lika fantastiskt väder som igår men sen skulle temperaturen gå ner och hösten skulle börja ta sin plats. Jag har ingenting emot att hösten kommer, tycker det har varit så fantastiskt väder nu de senaste veckorna så hösten får gärna komma med alla sina härliga färger. Börja burra på mig mina varma nya kläder jag köpt och bara mysa en massa. Ha tända ljus och dra på sig en varm filt och dricka lite te medan mörkret kryper utanför. Härligt! 
Vad känner ni inför hösten?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0