Fredagen 14 Februari.

Två veckor till min födelsedag, inte för det är något speciellt över att fylla tjugosex år. Jag tänker tillbaka och inser att det är tio år sedan man slutade nian och undrar om det är skolan som kommer annordna en reunion. Jag hade lätt kommit ner och gått på en sådan (:
 
Sovmorgon till elva och det var ju fantastiskt. Somnade med huvudvärk, vaknade med huvudvärk när Joakim skulle åka till jobbet men sov nog bort den till jag själv gick upp. Gick ut och slängde sopor i samma veva som jag skulle kolla om det fanns någon tvätttid idag. Kom tillbaka in utan bokat någon tid, kom inte ihåg vilka dagar jag var ledig nästa vecka, ställde mig och diskade upp all disk och nu har huvudvärken kommit tillbaka. Ett stort glas vatten och en ipren får rädda min dag för jag ska snart bege mig iväg för att handla så vi kan få någon mat idag. Man får ju äta lite fin middag idag när det är alla hjärtans dag OCH den det är fredag. 
 
Ja jag har helt enkelt tryckt in alla hjärtans dag i positivt tänk de senaste två veckorna så jag känner inte alls så som jag brukar göra idag. Det kan ju också vara för jag har en så underbar pojkvän som visar sin kärlek varje dag, så att visa den idag känns inte som något påtvingad det känns bara som precis vilken annan dag som helst. Så då känns det faktiskt helt okej att fira den. - Ja det är okej att ändra åsikt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0