Godkväll!

Jag lyckades ha det för bra i soffan så jag somnade en timme. Vaknade sen och var otroligt trött och hängig, nästan så jag kände mig halv sjuk men jag vet de va för jag var trött. Så jag ställde mig inte och lagade någon mat. Körde på en enkelt variant med pulvermos och korv istället. Får ta pannbiffen imorgon när jag kommer hem från jobbet istället. Då har jag nog lite mer energi.
 
En varm dusch och nu ligger jag redan ner bäddad i sängen. Lika bra att ta plats här med serierna än i soffan för då lyckas jag kanske somna innan tolv inatt. Om jag har tur..
 
Jag har nog aldrig längtat till den tjugofemte (eller den tjugofjärde i detta fall) så mycket som jag gör denna månad. Lön, att se pengarna rulla in på kontot igen istället för bara se de försvinna. Magiskt! Dessutom ska man väl utöka garderoben med ett set träningskläder och få igång kroppen igen. Jag tycker inte om att gå på gym och sånt, ska jag va ärlig tycker jag inte om träning över huvudtaget men sen kan jag inte ligga på soffan hela tiden heller så förmodligen blir det att träningen också ska komma igång så småning om. Vågar inte säga för mycket dock (; hehe. Får hoppas jag också som så många andra ändrar åsikt när man väl kommit igång ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0