Lördagen 5 Juli.

Igår så var vi ute och hälsade på Joakim när han jobbade på salteriet. Sen åkte vi ut till Oxviken och njöt av solen lite nere på stranden. Åkte sedan till Söråker och handlade mat och grejer så vi kunde grilla. Började med maten direkt, sen skulle alla duscha så det tog ju sin lilla tid. När vi väl blivit klara hade vi en halv timme innan taxin kom att förfesta på. Jo vi shottade ju lite under tiden vi gjorde oss klara också.
 
Gick först på själva karuselldelen. Åkte äntligen den här höga där man sitter i korgar som åker upp och ner. Dock var turen över för fort så jag tyckte inte den riktigt var så kul. Åkte virvelvinden innan vi lämnade och den var ju värd alla pengar vi la ut på karuseller. Var inte så många som åkte så dem i själva karusellen gick ju och snurra oss hela tiden. Tror nog vi snurrade i fem minuter utan att sluta. Skrattade hela tiden och när vi gick av sedan vinglade man lite och min hästsvans satt ju inte där den skulle direkt haha..
 
Gick mot öltälten och fick då veta att dem inte tog kort där utan enbart kontanter så fick gå och fixa lite sånt först. Satt i öltälten en stund sen gick vi mot All Stars och drack lite , dansa lite smått och killarna spelade black jack. Ja sen var det dags att ta bussen hem,. Vilket blev gratis då kvittosaket inte fungerade :D
 
Och idag sov vi bort halva dagen, men va gör det tyckte inte det såg ut att va fint väder i början av dagen. Nu håller vi på att göra klara så ska vi minsann på det igen. Ska in till stan igen då det är sista kvällen på Hamnfestivalen samt att Style of eye skulle spela ikväll och det var tydligen någon bra. Aldrig hört talas om förut, men fått lyssna på Kids nu iaf så vet en låt (; Hoppas ni alla också har en trevlig helg/sommar/semester!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0