Onsdagen 23 Juli.

Jag tänker lite extra på dig och i mina tankar så bjuder farfar på en tårta och du blåser ut ljusen. Grattis på födelsedagen där uppe i himlen. Vi alla tänker nog lite extra på dig just idag. Och vi saknar dig!
 
__
Dagen idag har spenderats i Oxviken. Blivit lite badande, inget ordentligt dopp men eftersom man skulle vara taxi åt lilltösen blev det att man ändå fick gå ner i vattnet och köra runt med henne på ryggen hehe. Lite Volleyboll blev det också när det nya volleyboll nätet väl kom upp, tog sin lilla tid men gud så bra det blev!
 
Vädret har varit extremt konstigt. När vi kom till Oxviken var det närmare trettiograder och lite moln. Helt plötsligt blev det en ordentlig skur. Gick över efter fem minuter sen var det mest moln resten av dagen men ändå varmt i luften. Blev en skur till lite senare och efter det kom solen och stekte på ordentligt igen.
 
Kom hem och gjorde lite mat, efter det slocknade jag ganska snabbt. Helt slut. Sov igenom hela Men in black 2 som gick på tvn. Vart nog lite trött va haha.
 
Snart är det väl dags att sova igen så man kommer upp normal tid imorgon. Eftersom det lovas fint väder även imorgon så ska vi ut och roa oss i Oxviken. Jag måste även tillägga att trots jag fjällar så har jag nog börjat få lite färg på min annars så bleka kropp. Börjar äntligen känna igen mig själv. Fast är fortfarande blekare än vad jag brukar vara...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0