Söndagen 9 November.

Jag hoppas alla ni som har era pappor i närheten ger dem en massa kramar. Jag har min nittiomil bort typ så jag har inte den lyxen, hoppas dock resterande familjemeddlemar kramat han desto mer (:
 
Veckan har mest inneburit jobb, jobbat sent och sovit typ hela vägen till man skulle till jobb. Snön kom ju också lite där i början av veckan, sen har det inte blivit något mer. Hann dock få lite julkänslor där ändå hihi.
 
Igår var jag hembjuden till Emma så vi hämtade med oss sushi och drack lite vin och snackade lite skit. Hur trevligt som helst och även kvällen bara sprang iväg där på sentimmarna.
 
Idag har jag bara tvättat, och det känns ju som det varit kväll i flera timmar bara för det blir mörkt så otroligt tidigt nu. Det är det som är så tråkigt med denna tiden av året. Visst det har sina mysiga stunder ibland, men att tro klockan är åtta när den är halv tre på eftermiddagen känns väl inte optimalt hehe..
 
Ledig imorgon också eftersom jag jobbar till helgen så tänkte väl dra iväg och titta lite efter träningskläder. Skaffade ju ett årskort på Star Gym i Sundsvall så jag tänkte börja röra på fläsket. Nu ska jag bli lite mer fit. Jag kan väl inte påstå att jag någonsin varit tränad, men jag har heller aldrig varit så otränad som jag är idag. Så någon ordning får det allt bli. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0