Torsdagen 18 September.

Ännu en rolig dag på jobbet är förbi. Ja den är ju visserligen förbi sedan flera timmar tillbaka. Det blev en kanon avslutning med high five och allt! Kändes som jag tog igen mig lite också från ett bakåt tramp. Awesome!. Dessutom börjar vi närma oss Oktober vilket betyder afterwork. Det är helt sjukt hur taggad jag är. Haha!
 
När jag kom hem så var det till en tom lägenhet. Jag slog igång tvn och underhöll mig med det en stund. Sen har jag tvättat och tittat på True Blood. Tur jag gav den en andra chans, för den är helt okej. När jag försökte se den första gången var ju när jag var helt stuck i Twilight och tyckte då denna var för "lik". Ser dock inte riktigt likheten idag. Plus att den dialekt dem pratar stör mig inte lika mycket längre.
 
Nu tänkte jag väl fortsätta mitt True Blood-maraton. Tagit med mig stor-kudden till soffan och tänkte sno Jockes täcke också. Kanske blir lättare att somna här ute på soffan. Sängen kommer kännas för stor. Jag har ju min sambo i ett annat land för tillfället. Och han kommer inte komma hem idag, eller imorgon. Känns konstigt att va själv här hemma, men än så länge går det bra. 
 
Ledig idag vilket betyder att jag kommer unna mig en ordentlig sovmorgon. Efter det är det nog dags för mig att ta tag i lägenheten som återigen är halvt ett bombnedslag. Mest i vasken, men iallafall. Ja annars händer det nog inte så mycket mer spännande just nu, klockan är trots halv två på natten så. Lika bra jag börja natta mina ögon. 
 
Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0