Torsdagen 27 Augusti.

Imorse kändes det inte så jätte kul att gå upp, men sen är jag ingen morgonmänniska så jag gillar aldrig att gå upp tidigt. Alltid trott det är något som ska ändras när jag blir vuxen, men nej det ändras aldrig. Kanske när jag blir gammal då :P
 
Jobbade på fram till halv ett sen hade jag splitt och tog bussen hem. Gjorde mat direkt, blev så sugen på pulled pork efter snack om det på jobbet så köpte en färdig förpackning på ICA som bara skulle köras i ugnen i 40 minuter. Kollade på serier, somnade lite på soffan såklart.
 
Kvart över sex började jag jobba igen. Kändes som jag loggade in på datorn, sa hej och sen loggade ut igen. Tiden gick sjukt snabbt. Kan vara så när man har roliga kollegor också.
 
Två pass kvar, sen är man ledig på söndag. Och då är man väl lite bakis med tanke på att det är festivaldags på lördag. Får hoppas vädret blir bättre än vad det varit idag, för promenaden hem från jobbet var inte jätte rolig. Eller ja, det var trevligt för jag hade sällskap med Fredrik, men när vi skildes åt så började det regna desto mer så när jag kom innanför dörren så var jag fan blöt. Frusen också.
 
Kollat klart ex machina som jag började se här om natten. Den var inte så bra, när jag halvsåg trailern trodde jag de skulle vara lite mer action i den, men nja. Sevärd men inte mer än så skulle jag väl säga. 
 
Nu blir det väl lite serier/filmer på datorn och jag som kryper ner undet täcket, det är en dag imorgon också, så GODNATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0