En bättre dag idag, men ändå inte.

Vaknade iallafall ganska pigg imorse, vart ju också lite speedad av energidrickan redan tidigt på arbetspasset. Sen gick eftermiddagen i lite lugnare takt. Jag kunde iallafall koncentrera mig idag.
 
Det är väldigt enkelt att se sina egna brister och det är ju alltid lättare att försöka ändra på dom än på någon annan. Så självklart blir första steget att försöka göra sig själv bättre. Sen någongång måste man väl komma till insikt att det är inte alltid att felet ligger hos sig själv. Ibland spelar det faktiskt ingen roll hur mycket man är villig att slåss och hur villig man är på att förändras och gå efter någon annans mål. Ibland är det faktiskt inte DU som är orsaken. Även hur mycket man än önskade det, för som sagt man kan ju ändra sig och bli någonting annat.
 
Även om jag efter gårdagens konsekvens känner mig otrolig hatad så antar jag att jag inte ska göra det. Det ligger kanske någon annan anledning, men jag är så otroligt bra att tänka på värsta senariet hela tiden. Överanalysera saker till dess att jag förstört dom. Så jag antar att jag får helt enkelt bara ta detta beslut med en nypa salt. Och vem vet, en dag kankse tequilan också kommer fram och då blir det fest!
 
Det enda jag kan göra är att se framåt. Måste nog faktiskt försöka sluta ta en dag i taget, den metoden fungerar inte längre. Jag tänker sikta in mig på en sjukt jäkla kul sommar. Och jag tror jag måste inse att jag har hela världen under mina fötter och är fri till att göra precis vad jag vill. Fast som tjugosjuåring kanske detta inte är vad man vill.
 
Ledig två dagar. Dags för en stor städ och tvättdag, sen ska jag väl försöka masa mig själv till gymet. Hur jäkla många möte med min chef har jag inte sagt att jag ska. Det är ju för min egen skull. Hälsans skull. Sen kanske man kan bli lite snyggare där också. Bort med några kilo här och där. Mm mm mm!
 
Sen ska man spela musik, och varför inte börja dansa runt i underkläder som jag alltid gjorde i mina yngre dar när jag gick bananas. Det är dags att försöka se det ljusa i livet och sluta deppa över vad jag missar.
 
Jag är bara inte bra på det här att vara själv. Jag hatar att inte ha närhet. Fan värsta jag vet. Så var det positiva tankar som gäller. Kvällen blir lugn med lite film. Får se vad veckan har att erbjuda. Midsommar på fredag och jag jobbar varken fredag eller lördag, dock ingenting planerat. Whaaaat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0