Lördagen 6 Juni.

Det här med att vara trött eller pigg. Tycker det är sjukt konstigt. Hela veckan har jag varit jätte seg och inte kunnat ta mig upp innan elva typ. Igår kom jag hem från jobbet, lyckades faktiskt för andra gången cykla upp för den branta backen. Yeay! Men iaf, kopplade in datorn och slog igång någon serie sen lyckades jag somna och vaknade på soffan typ halv ett kanske. 
 
Skulle förflytta mig till sängen och sova, men det gick ju inte. Inte alls trött. Dessutom har det redan börjat ljusna här om natten så de är ju typ dagtid när man ska sova känns det som. Diverse saker höll ju en vaken. Sen fick man samtal på morgonen och oväntat besök. 
 
Trots att jag inte lyckades somna förrän typ sex imorse är jag pigg nu. Hur det är möjligt förstår jag inte då jag i veckan gått och lagt mig i tid och ändå inte kunnat gå upp förrän samma tid. Knas.
 
Vädret här uppei Sundsvall är inte vidare fint idag. För mig gör det ingenting, ska bara tvätta mina kläder och njuta av mina efterlängtade serier. Ja man vet ju hur datorn får jobba om natten nu för de går ju verkligen inte snabbt. Mätte ju 14Mbit/s med kabel, fick typ 11Mbit/s via wifi. Inte de hastigheter jag är van vid. Men det fungerar så jag ska inte klaga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0