Måndagen 19 Oktober.

Idag känns som en lång dag, jag har bara åkt buss åt alla håll och kanter i Sundsvall. Hann med en upp till ICA för att hämta mina böcker jag beställt, hann även med en tillbaka så jag slapp gå. Hann hem och packa in lite mat i kylen som jag köpt sen drog jag med bussen till jobbet. Fick ATF några timmar så drog sen hem igen. Städade lägenheten, bäddade sängen och låg på soffan bara för att jag kunde. Sen tillbaka till jobbet några timmar igen och sen gick jag faktiskt hem. Hade ju sällskap så då kan man ju gå, faktiskt :)
 
Ätit lite kvällsmat och suttit på nätet och kollat in flyg inför jul. Känns nog som jag hellre flyger ner till Skåne, för risken att tågen blir försenade under jultider känns ganska stor faktiskt. Just nu tittar jag dock bara lite priser osv eftersom de inte är helt bestämt om jag får vara ledig eller inte. 
 
Nej nu ska jag nog krypa under täcket, det är en dag imorgon också. Så lite serier på datorn till man somnar. Godnatt världen!
 
Sjukt glad för de två sista böckerna i Sandhamn-serien. Ja jag hoppas de kommer fler, men tror inte de finns fler ute för tillfället. Blir storläsning i veckan. Böckerna är så välskrivna och man bläddrar o bläddrar för man inte kan släppa ifrån sig böckerna innan man fått veta hur de går i diverse liv ... BRA!   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0