2016.

För ett år sedan gjorde jag inget inlägg om året eftersom 2015 varit ett år i dvala. Ett år som jag mådde så otroligt dåligt. Så jag gick in i 2016 med orden att jag inte skulle må lika dåligt och jag höll det. 
 
Visst några dippar under året hade jag, men 2016 var också året när det vände för mig. Och jag faktiskt känner mig bättre än förut så det stämmer kanske som "dem" säger att de som inte dödar, det stärker en. 
 
Året har inte varit jätte händelserikt, då jag precis som året innan mest jobbat. Men jag har varit omringad av otroligt fina vänner som har gjort stunderna bra. Jag åkte zipline i Småland, var brudtärna på Nathas bröllop, jag har gjort ett steg upp på jobbet och bästa av allt är att jag lärt mig att glömma sånt som gör ont och istället för att må dåligt över saker jag inte kan påverka så ignorerar jag, slutar tänka på det helt enkelt. Jag ser glaset som halvfullt istället för halvtomt och hela livet har tagit en positiv vändning. 
 
Så året har varit lite upp och lite ner, precis så som livet kan vara ibland. Så jag skulle inte säga att 2016 varit ett dåligt år. Dock är jag redo att ta steget in i 2017. För jag har bestämt mig för att göra det till ett år där jag verkligen lever och upplever saker igen. Livet ska inte enbart handla om att jobba och sova, då missar man hela alltet. Så välkommen 2017, let's be awesome together :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0