Måndagen 24 April.

Måndag och full rulle som vanligt. Hann inte riktigt med alla saker idag känner jag. Hux flux skulle jag hålla i ett möte vilket gjorde att jag missade ett annat möte och även missade genom gång av veckan och månaden som vi brukar ha på måndagar. Sen vart det planering av kommande dagar och jag höll på med en del administration sista timmarna. En timme efter jag egentligen skulle slutat valde jag att stänga igen datorn och gå hem. Krockade nästan med Linnea på vägen ut från kontoret, så jag valde att hellre promenera hem i sällskap av henne än att ta bussen. Skönt med en promenad och det var ändå okej väder och ett väldigt trevligt sällskap såklart. 
 
När jag kom hem plockade jag ihop lite sallad och käkade en räk/kräft-sallad, sen blev det lite tv tittande, fixade med disken och sen läste jag ut boken. Slutade på ett så sjukt sätt att jag skulle vilja ha nästa bok nu direkt. Har dock så extremt mycket böcker så får börja med dom jag har innan jag köper nya :) Nästa blir Ninni Schulman vår egen lilla hemlighet, hon är också en bra svensk författare som skriver om den genre som jag älskar att dras in i när det kommer till böcker och filmer. 
 
Ett dagpass imorgon också som lilla jag ska dra täcket över mig och sova några timmar. På onsdag är jag ledig och kommer mest troligt spendera pengar på Birsta den dagen. Bra med lön imorgon då ;) Godnatt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0