Min dag.

Så jag vaknade innan larmet ringde imorse, ja när jag är ledig brukar jag ställa larm för att inte sova allt för länge. Jag brukar dock aldrig sova så länge som jag gjorde när jag var tonåring. Då fick man ju ångest först om man vaknade vid fyra på eftermiddagen, nu får jag typ ångest om jag skulle vakna så sent som tolv. Vilket typ aldrig händer, möjligen när jag är bakis men då är det mest för jag inte orkar gå upp för jag mår dåligt. Aja, vaknade i alla fall vid nio, låg kvar och drog mig i sängen till halv tio sen gick jag upp och började fixa med tvätten, ett helt berg med kläder som behövde tvättas. Slängde soporna, diskade och sen blev de lite tv-tittande.
 
Emma kom hit runt fyra och vi åkte till Max och köpte chili cheese och vars en lyx shake, efter det visade hon vart hon ska flytta. Nu kommer vi få ett kortare avstånd till varandra, wohoo! Efter detta åkte vi till ICA och handlade och slutligen hamnade vi hemma hos mig där vi hängde på min soffa ett tag. Så glad att jag har henne i mitt liv, helt underbar!
 
När hon åkt så var tanken att börja med matlådorna men jag fastnade med mobilen i handen ett tag. Så matladningen började jag med först efter nio. Eftersom jag hade ringt upp Sofia så hade jag henne på högtalartelefon under hela matlagningen så det blev helt plötsligt lite roligare att laga mat när man kunde föra en diskussion samtidigt.
 
Nu är jag helt slut i skallen och jag ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova några timmar innan jag kör veckans sista arbetspass imorgon sen är det lång helg även för min del. Woop woop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0