Söndagen 30 April.

Nu lämnar vi snart denna veliga månaden och går över till Maj och då kommer de ljusare tiderna komma och snön kommer förhoppningsvis hålla sig borta nu. Bara massa sol och lite regn, de är vad jag vill ha.
 
I fredags efter jobbet tog jag mig inom ICA först och köpte läsk och dipp, sen tog jag mig hem och gjorde mig redo för en kväll ute med Linnea. Vi hade bokat bord på Estreet och jag valde deras hjortfilé med potatisgratäng och sås. Så jäkla gott, och även om jag egentligen vart mätt innan jag ätit färdigt kunde jag inte låta de goda köttet slängas. Perfekt! Blev några cider till och helt plötsligt fick vi sällskap av några random personer varav den ena fick oss att skratta så vi fick ont i magen, han hittade oss lite här och var sen. Mathias jobbade och gjorde som vanligt en god drink, när det kommer till drinkar så låter jag alltid han göra vad han vill för det blir alltid bra :) Efter drinken så stod jag och Linnea mest på dansgolvet faktiskt. Dansade till svetten rann i princip, sen var det dags för oss att bege oss hemåt. Först en runda in på Kebab City sen taxi hem. Hade en skit rolig kväll! 
 
Resten av helgen kommer bara vara väldigt lugn. Idag är jag så otroligt trött och sliten så jag orkar nog inte mycket mer än den sköna duschen jag tog förut idag. Ligger på soffan med boken i ansiktet, växlar om till tvn ibland när ögonen börjar gå i kors. Ledig imorgon också sen är det tillbaka till jobbet på tisdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0