Godnatt.

Så igår blev det en kväll på Emil och Hillevis balkong, spelade kort och drack och hade det allmänt trevligt. Satt uppe till kanske ett sen gick vi och la oss. 
 
Imorse sov jag till typ halv tio sen var det dags att göra sig redo för stranden. Lillebror var seg ur sängen som vanligt. Vi gick och käkade frukost på ett hyfsat billigt ställe nära stranden. När vi ätit och druckit klart tog vi och hyrde in oss på solstolarna på stranden för att minska på ner sandade handdukar. Mysigt att sola, men då jag bränt mig låg halva jag i skuggan. 
 
Efter några timmar på stranden gick vi hem igen. Duschade och gick ner på supermarket och köpte lite dricka. Gjorde vid oss och tog sedan och började kvällen på Emil och Hillevis balkong. Spelade kort och drack lite innan vi tog oss ner till pirates och åt god mat. Stor portion, men de var riktigt gott. 
 
 
Sen tog vi oss till Slingshot. Jag hade inte tänkt åka eftersom lillebror inte ville åka och jag ville inte åka själv. Däremot kom det fram en fransman och frågade om någon skulle åka själv då han själv inte hade någon att åka med så jag ställde upp. De är en jäkla kick där i starten när man flyger upp i luften, så lätt värt att åka. 
 
Nu är vi tidigt i säng eftersom vi ska upp ganska tidigt imorgon för att hinna äta frukost innan vi ska ut på en ny båttur. Ska bli riktigt kul. Jag hoppas jag kan skydda mig från att bli mer bränd såklart hehe. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0