Tisdagen 6 Juni.

Imorse väckte mamma mig när hon skulle köra till jobbet, hon var ju tvungen att säga hejdå eftersom jag skulle åka hem igen innan hon slutade jobba. 
 
Vädret har varit bra nere i Skåne, men det har blåst ganska mycket så det blev inget solande för min del idag. Blev läsning istället och lite mobilspel. Åt tidig middag, fick sällskap av lillebror och Hillevi eftersom dem träffat syrran på ICA som berättade att jag åkte hem tidigt. Bra för jag hade missat att säga ifrån. 
 
Kom iväg till flygplatsen lite försent vilket gjorde mig sist att checka in, sist genom säkerhetskontrollen samt sist in på planet. Jag till och med sprang in i flygplanet. Inte för det egentligen behövts eftersom flertalet personer fortfarande gick till sina platser men är man sist så skyndar man sig ändå lite. 
 
Mellanlandning I Arlanda som alltid och denna gång blev det tre timmar, drygt måste jag erkänna. Väl i Sundsvall igen tog det ett tag för min väska kom och jag nojade självklart att väskan skulle kommit bort igen (trots jag såg den innan den lastades på flyget i Stockholm). Tillslut kom väskan och jag kunde leta upp min taxi för hemfärd. 
 
 
Väl hemma har jag packat upp en del av mina saker, men nu är jag trött så nu ska jag bädda ner mig själv i min säng. Så skönt att sova i sin egen säng igen. Saknat min säng och mina kuddar :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0