Tisdagen 14 Mars.

Jag tänkte skriva att jag haft en bra dag på jobbet, men det känns som jag alltid har det nu för tiden så det liksom är lite uttjatat. Så tänker jag att jag faktiskt inte haft en dålig dag på väldigt länge. Inget bakslag och denna bra känsla som jag har i hela kroppen har inte varit bara tillfällig utan jag tror faktiskt att jag har fått tillbaka mitt liv helt och hållet efter denna stora dipp jag haft. Ja det tog tid, men just nu känns det inte som det gjorde något för jag mår bra nu och jag känner mig bättre än jag gjort förut så det finns väl en plus sida till allting. Sen kan man inte heller förvänta sig att saker och ting ska bli bättre om man försätter sig själv i situationer man vet gör en gott för stunden, men som egentligen bara gör mer ont. Lite som att du har ett sår som ska läka och du är där och pillar hela tiden, eller du har ett plåster för såret och så drar du av plåstret halvvägs för att sen sätta tillbaka det igen. Mitt plåster är borta och jag kunde knappast må bättre...
 
Sen kom steget upp på jobbet någonstans i samma veva som allting helt plötsligt kändes bättre. Jag fick möjligheten att bli teamledare på jobbet. Jag visste inte ens att det var någonting jag ville förrän jag fått smaka på kakan och nu vill jag inte lämna ifrån min kaka. Jag visste att jobbet var tillfälligt, men olika saker på jobbet har gjort att ett nytt fönster öppnades när dörren stängdes och jag är där väldigt snabbt och nappar. Just nu finns det ingenting jag hellre vill än att få förlängning på de jobb jag har just nu. Jag gillar att vara chef och jag tycker själv att jag gör ett väldigt bra jobb och jag får resultat. 
 
Så idag när det kom ett mail med ett test som måste göras för tjänsten jag sökt så blev jag så himla nervös. Ifall testet visar att jag är fel person för jobbet så kommer jag ju inte få det, oavsett hur bra jag presterar i verkligheten. Nej nu ska jag ta fram mitt självförtoende och min självkänsla och tillsammans med ett glas juice och ett choklad (ja ett inte en) så ska jag göra det bästa jag kan och ha förtroende på att jag gör ett så pass bra resultat att jag får gå vidare i sökningen :) 
 
 
ps, när det kommer till choklad-historian så vill jag påpeka att skulle jag säga chokladkaka eller chokladbit så skulle jag såklart säga en framför och det är för att det heter en kaka eller en bit. Däremot enbart ordet choklad säger jag ett till. En choklad låter för mig väldigt fel, men skulle ni säga en chokladkaka eller chokladbit skulle jag inte reagera för jag skulle säga samma.  Tvist, heter det en eller ett kexchoklad, för här säger ni väl ändå inte en? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0