Tisdagen 21 Mars.

Inatt har jag inte fått sova mycket, haft irritation/kittlande känsla i halsen som hållt mig vaken. Jag kan nu förstå dem som säger att man typ ska halvtugga ett knäckebröd och låta de riva i halsen, för lite så kände jag behov av inatt. Imorse vaknade jag upp med en mans förkylning och under dagen fick jag feber. Jag jobbade dock på ändå, för mesta dels var jag ganska pigg. Några tillfällen kände jag mig aningen hängig, men jag har inte tid att vara sjuk och även om jag skulle vilja mysa ner mig i soffan och typ ha mamma som pysslar om mig så är jag en kvinna och jag klarar av en förkylning och feber utan att dö ;)
 
Jag hade packat träningsväskan igårkväll, men jag lät ju den stanna hemma imorse. Tror jag blev sjuk för jag tränade igår, träning är inte bra för dig ;) Nej skojade bara, jag ska förbättra mig och träna mer. För jag behöver det. Så så fort jag känner mig bättre igen ska jag ta mig till gymmet igen, förhoppningsvis mår jag bättre på torsdag så jag kan spela innebandy.
 
Efter jobbet idag gick jag till Apotek Hjärtat för att köpa hem lite medicin, gick inom ICA också och köpte lite små saker så jag kan göra lite nyttiga smoothies. Nu är jag hemkommen och ska bara ligga på soffan resten av dagen. Ligga här och svettas och frysas om vart annat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0