Torsdagen 16 Mars.

Torsdag vilket innebär att jag varit och jobbat några timmar på dagen. Efter jobbet så drog jag igång datorn här hemma för att öppna upp fortsättningen på de test jag började härom dagen, nu har jag gjort klart tre delar och hoppas min logik och personlighet ger mig fortsatt tjänst. Jag är ju redan här :)
 
Jag tog en liten powernap på soffan för jag känt mig helt slut idag också. Första dagen denna vecka så jag är helt okej med det, plus jag skippade energidrickan idag och höll mig till vatten vilket är bättre för kroppen. Lite efter halv nio tog jag väskan och gick till Hedbergska och öppnade upp dörren så vi kunde lira lite innebandy. Vi blev inte så många vilket gjorde att jag fick spinga desto mer. Och som vanligt lyckades jag stå i vägen för ett skott mot mål och fick detta skott rätt på halsen, fy fan va ont det gjorde, men efter som jag är ganska hård så fortsatte jag ju spela som ingenting. Man kan inte visa sig svag när man är den enda tjejen på träningen, nej jag har valt att spelet spela då får jag tåla lite smällar också. Tråkigt om killarna skulle mesa med mig bara för att jag är tjej och för att jag är mindre än dem. 
 
Fick skjuts hem så jag slapp att gå eller vänta på bussen så det tackade jag för. Hoppade in i en varm dusch, ja jag duschar alltid varmt även efter träning. Nu har jag hoppat ner i sängen och tänkte slänga huvudet på kudden och sova några timmar. Imorgon gör jag veckans sista arbetspass, ser fram emot en mys helg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0