Tisdagen 2 Maj.

Idag vaknade jag faktiskt innan larmet ringde, runt klockan sex lös solen mig i ögonen trots jag har nerdragna persienner. Skönt att vakna av sig själv, ännu skönare när man vet man kan snooza lite till. När jag gick till bussen så tänkte jag bara vilken härlig morgon. Solen skiner, det är skönt väder och det är så otroligt ljus. Kändes som klockan var närmare lunch egentligen. Riktigt bra start på dagen måste jag säga.
 
Hade mitt möte idag och jag tyckte det kändes bra. Dock blir jag lite små frustrerad på att jag inte alltid har världens bästa minne och när jag då frågor om situationer så kan jag inte relatera för jag inte kommer på något i nära tid och tänker nej då har det aldrig hänt mig. Sen när jag sitter hemma och funderar så kommer jag på händelser som jag skulle kunnat berätta om. Precis som jag inte tror att ordet anpassar sig är så bra i en ledande roll, däremot om jag använd flexibel som jag menade så hade det förklarat mycket bättre. Som att man ställer upp för kollegor ifall det behövs, att man lätt kan göra om planer inför oväntade händelser, att man kan förbereda sig på kort tid för att hålla oplanerade möten osv. Jag känner att det var ett bra möte, men jag skulle kunnat använda andra ord för att få det bättre. Nu är iallafall bollen inte längre i mina händer och jag ska fortsätta som jag gör nu och så får jag helt enkelt se vart det bär av. Jag håller alla tummar & tår som jag har. För jag vill inte tappa allt jag har just nu, för jag har hittat en plats som jag trivs på.
 
Sen efter mötet så hade jag tagit på mig ett splitt så jag tog mig hem och det blev lite tv-tittande och käka mat innan jag skulle tillbaka till jobbet (ja jag kan erkänna att jag powernapade också). Blev ett möte till efter jag kom tillbaka till jobbet sen körde jag stängning på kontoret och det hände lite allt möjligt. Ringt fastighetsjouren för att få ordning på en dörr, kände mig så smart när jag direkt kunde se vad felet var. Stolt ;)
 
Efter vi stängt kontoret åkte jag och Sofia till Mc Donalds och jag tryckte i mig en hel Big Mc och Co, brukar aldrig få i mig allt, men idag var jag tydligen extremt hungrig. Inte fått någon matkoma heller, bara allmänt seg i kroppen efter en lång dag.
 
Nu blir det soffan resten av kvällen. Imorgon är jag ledig och då måste jag få lite ordning här hemma, så det blir helt enkelt en sådan dag. Dom behövs ju ibland dom å. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0