En lång dag.

Och än är resan inte slut. Jag började morgonens med en taxiresa till flygplatsen. Tyckte flygplatsen var ganska liten och jag hade tur när jag gick igenom både passkontroll och säkerhetskontrollen för de gick snabbt. 
 
Väl på flygplatsen åt jag lite frukost och gick runt och kollade lite i butiker för att få tiden att gå. En liten busstransfer till flygplanet och sen var vi i luften. Flygplanet var dock fortfarande litet, trångt och med dåliga säten så även denna gång hade jag ont i ryggen och rumpan. Lyckades sova lite mer denna gången och resan gick väl helt okej. 
 
Vi landade ungefär 40 minuter tidigare än planerat så jag sprang nästan till väskorna i hopp om att hinna med tåget tjugo över åtta. Dock tog väskorna otroligt lång tid på sig så nej jag hann inte. Däremot sitter jag på tåget nu och om lite mer än 30 minuter är jag framme i Hässleholm.
 
Jag har varit med om min första gränskontroll vid övergång från Danmark till Sverige. Kontrollanter kom på tåget vid stationen i Hyllie och kollade allas legitimation. 
 
Ja mycket mer händer väl inte. Längtar otroligt mycket till att komma hem till en mjuk säng med mjuka kuddar. För de har jag inte fått uppleva i Thailand tyvärr. Allt har varit ganska hårt och liksom tryckt på alla ben i kroppen haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0