Fredagen 23 Februari.

Det känns faktiskt skönt att denna arbetsvecka är över och jag nu kan ta helg, men det är fortfarande lite blandade känslor för det innebär att framtiden snart är här och det kommer vara en jobbig arbetsdag. Jag som är en känslig människa kommer ju gå runt och gråta hela dagen, thats for sure.
 
Nyss hemkommen i från jobbet i alla fall, så ikväll blir det bara chill på soffan. Direkt från vaket tillstånd imorgon är det dags att ta tag i allt här hemma. Få ner de sista sakerna i lådorna och städa rent överralt , samt tvätta gardiner och smutstvätt. Puh. Det är tråkiga aktiviteter, men också väldigt nödvändiga.
 
Sen ska jag även försöka ringa runt till olika hyresvärdar i Skåne för att försöka hitta ett boende så fort som möjligt så jag slipper bo hemma hos mamma och pappa i all evighet. Jag är evigt tacksam mot min familj att dem alltid ställer upp i alla lägen, men drömmen är självklart att ha mitt eget boende snarast. Lite skönt är de att komma hem till mamma och pappa, men jag älskar att bo i mitt eget hem. Ibland älskar jag att bo själv och ibland hade jag älskat de mer om jag haft någon att dela mitt hem med. Och en flytt ner till Skåne kommer förhoppningsvis öppna upp den där dörren igen. Våga ge sig ut och hitta kärlek igen. Singel vill jag ju inte vara för all framtid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0