En regnskur.

Jag valde att prova den lilla restaurangen som ligger ovanför hotellet, upp för en jäkla brant backe. När jag kom dit var det enbart jag där så det var lite trist att dem inte hade fler gäster. Jag tyckte det var mysigt, jag satt mig ute med utsikt över staden och tack vare träden som omringade lite kändes det som att sitta i en trädkoja, mysigt.
 
 
 
När jag ätit klart satt jag fortfarande i lugn och ro och njöt av kvällen och lugnet. Sen hör jag något ljud och tänker vad är det? Så kommer servitören utspringandes och liksom har händerna och känner efter och då förstår jag också att det är regnet som är på väg och rätt som det är ökar volymen och regnet är ovanför oss. Servitören som ser ut att vara ensam på stället springer runt och ska samla in saker från borden som står ute, så jag hjälpte honom. Gjorde mer nytta än att bara stå och glo på. 
 
Jag gick inte backen ner på vägen hem pga regnet, då hade jag säkert trillat och brutit benet eller något. Jag tog istället trapporna ner till poolområdet, regnet fortsatte att ösa ner och jag kunde bry mig mindre. De var skönt med regnet, de var inte ens kallt. Bara lite blött, så som regn är hehe.
 
 
Väl tillbaka på mitt rum har jag tittat lite på film, såg på the greatest showman och den var väl helt okej. Jag trodde inte den skulle innehålla så mycket sång, men musiken var bra så mig gjorde de inget. 
 
Fick sedan en snilleblixt att jag skulle springa ner till hotellet en bit bort för att se om dem kunde ge mig ett bättre pris på 3nätter än vad bokning via nätet kunde, tyvärr gick jag på en nitlott för där kunde man tydligen inte boka direkt via receptionen så jag får helt enkelt boka via nätet. Så gick ut mitt i natten helt i onödan, men jag måste säga att det kändes skönt i luften efter regnet som kom ikväll. 
 
För att inte sova bort hela dagen imorgon är det nog dags för mig att sova nu. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0