Måndagen 12 Mars.

Igår blev det en runda till IKEA med Hillevi och efter vår rundvandning där åkte vi hem till henne och Emil. Jag hjälpte till att få ihop hatthyllan och sen blev jag bjuden på mat och kollade lite på TV. Jag beklagade mig över priser och alla mellanladningar för att åka till Thailand och helt plötsligt hade Hillevi hittat en två veckors resa till Thailand med direktflyg så när jag kom hem bokade jag en resa via TUI. Jag hade tänkt att jag skulle vara iväg i 3 veckor egentligen, men två räcker gott och väl eftersom jag behöver vara tillgänglig ifall jag får ett jobb snart.
 
Så på 12 dagar har jag:
Flugit ner till Skåne, köpt en bil, skrivit in mig på arbetsförmedlingen, firat min födelsedag med släkt & familj, varit på lägenhetsvisning x 2 med mamma & pappa, åkt upp till Sundsvall med pappa där vi tömde och städade lägenheten samt körde ner igen på ca 42 timmar, jag fick besked att lägenheten jag tackat ja till blir min i maj och jag skrev på kontraktet, jag har varit och hälsat på Nathalie och hennes familj samt bokat in oss på 90-tals festivalen i Helsingborg i sommar, jag har bokat en resa till Thailand och jag har idag haft en Skype intervju som kändes bra så nu håller vi tummarna på att jag går vidare i rekryteringen.
 
 
Imorgon bär det av på möte på arbetsförmedlingen för att inskrivningen ska godkännas. På eftermiddagen ska jag till Helsingborg och fixa ett stenskott på bilen, sen blir det nog en sväng inom Väla för att växla lite pengar inför Thailandsresan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0