Torsdagen 29 Mars.

Dagarna smälter ihop känner jag, jag har noll koll på någonting. Idag har vi varit ute på nya scooteräventyr, vi har till och med varit ute och kört på de stora vägarna. Jag tycker inte trafiken här är så farlig egentligen när man tänker efter. Ja de känns som dom kör väldigt galet när man åker taxi, men samtidigt så har trafiken ett bra flow här. Är det någon som behöver komma in i mellan så släpper man förbi och man har hänsyn mer till medtrafikanterna. Skulle samma sak göras i Sverige så skulle man stå på tutan och skrika jävla idiot. Här smälter de samman och jag tycker ändå det går bra att köra. Det är bara att hålla sig till vänster och bilar och andra trafikanter som vill köra om kommer göra när de finns möjlighet. 
 
Även hunnit med en halvdag på stranden och var där till solen gick ner. Mysigt!
 
 
Denna sista vecka har gått jätte snabbt och snart är mina dagar slut. Jag har dock förlängt min hyrperiod med scootern till på lördag och jag har förlängt mitt boende här till lördag. Dock måste jag byta rum då dem enbart hade större rum ledigt. Han drog ner priset åt mig och de slutade med att de inte handlade om så stor skillnad mellan detta mindre rummet och de jag kommer få imorgon.
 
Nu ska jag smörja in kroppen sen ska jag åka över till Mariell & Sebastian och hänga med dem även ikväll. Enda sedan vår utflykt har vi hängt varje dag och de har varit riktigt roligt. Härliga människor och det känns verkligen inte som vi bara träffades för några dagar sedan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0