Torsdagen 8 Mars.

Jag har hunnit vara nere i Skåne en vecka nu, jag har ännu inte förstått att jag nu bor i Skåne igen. Inte ens att tömma min lägenhet och se den helt tom gjorde någon skillnad. Det känns fortfarande som semester och att jag ska tillbaka och jobba på Com Hem snart igen. Kanske de kommer kännas annorlunda när jag väl flyttar in i min egen lägenhet, att jag inser att jag har ett nytt hem och inte ska tillbaka till Sundsvall igen. Om det inte är för besök vill säga.
 
Idag tog jag sovmorgon, gick inte ur sängen förrän kvart i elva. De blev en lång dusch, lite fix, lite frukost och sen fick jag borsta av snön från bilen innan jag körde till Helsingborg för att skriva kontrakt. Jag har blivit med lägenhet och den blir min 1 Maj. Det känns otroligt skönt att den biten nu är klar och inte längre känns som ett stress moment. Att jag vet att jag snart inte längre behöver bo i lådor och resväskor. Att jag snart har ett hem att kalla mitt igen.
 
 
Efter mitt möte i Helsingborg var det meningen att jag skulle hälsa på en vän, men vi fick skjuta på detta och tar det till helgen istället. Istället ska jag nog bara chilla med serier och hoppas på att huvudvärken går över snart.
 
Nästa vecka har jag ett möte och ett besök till Ryds bilglas som väntar, sen tror jag nog jag är redo att flyga till värmen. Semester såhär i de trista vädret. Göra mig redo att ta tag i vardagen igen och de nya utmaningar som kommas skall. 2018 har redan varit ganska händelserikt trots de precis börjat. Jag fortsätter att må bra och jag ska fortsätta tänka mer på mig och göra saker som jag mår bra av. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0