Måndagen 7 Maj.

Dagarna bara flyter ihop med varandra och trots att jag nu bor i Helsingborg kommer jag hem senare från jobbet än när jag bodde hos mamma och pappa. Antar att det är ett tecken på att man trivs på jobbet, för det gör jag verkligen. Den senaste veckan har jag också börjat känna att jag börjar bli lite varm i kläderna och jag börjar få in mer rutiner i arbetet. Detta är så himla roligt och jag trivs så bra. Det är inte riktigt som mitt förra arbete även om rollen är den samma och det är de som gör det så roligt, för jag har mängder med möjligheter att fortsätta utvecklas och det är ju lite de jag lever för. "Man ska lära sig någonting nytt varje dag" - De är ord från pappa som har följt mig sedan jag var liten.
 
Under veckan som varit har jag hunnit umgås med familjen under Valborg och jag har åkt och hälsat på Natha och hennes familj. I övrigt har det som sagt blivit mest arbete och sen har jag plockat lite hemma. Nej det känns verkligen inte som jag kommer någonstans då många av lådorna som står fyllda är lådor som ska ut i förrådet och jag har haft lite svårt att bestämma mig för om de ska sparas eller slängas. Dock gjorde jag slut med alla mina dagböcker igår då jag satt och rev i sönder flera år av tankar och minnen.
 
På fredag är min plan att jag ska checka ut några timmar tidigare för att åka och festa med mina gamla gillekollegor. Flera år sedan sist, så de gänget har utökat med nya gillefolk och jag tror att vi kommer ha riktigt roligt. Eftersom de var ett tag sedan jag var ute sist tror jag kroppen kommer ta stryk och må dåligt dagen efter, men eftersom jag inte varit ute på länge är det nog värt de. Så länge vi har kul tänker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0