Lördagen 19 Januari.

Jag kör på lördag även om vi är en timme förbi.
 
Jag ställde larmet för att gå upp vid nio denna morgonen, snoozade till tio minuter över. Gick upp, klädde på mig och hann slänga i mig en macka sen gick jag ut och slängde soporna och promenerade en bit. Marielle hämtade sen upp mig så åkte vi och fixade naglarna på en salong. Efter det följade jag med henne hem på en kopp kaffe och snackade lite.
 
 
På vägen hem sen körde jag inom Jysk och köpte en ny matta till vardagsrummet. Velat ha denna ett tag men aldrig riktigt kommit till skott, men nu var den på rea så jag passade på.
 
Väl hemma började jag bli väldigt hungrig, men istället för att äta plockade jag undan tvätten, tog fram mattan och sen bytte jag om till träningskläder och körde 6km på crosstrainern. På en lördag! Det är stort för att vara mig, har nog aldrig tränat på en helg förut. Efter träningspasset började jag må illa så fick i mig en pan pizza, ställde mig och diskade och sen la jag mig ner i sängen i drygt en kvart innan jag började göra mig redo för en kväll med Lina.
 
 
Mötte upp Lina på knutan och sen gick vi till Tugg och käkade god mat. Vi kunde sitta där ett tag och snacka och ha de trevligt innan vi gick till andra sidan av stan för att se på bio.
 
 
Vi tog VIP bion och jag kommer ALDRIG gå på vanlig bio igen. Den slanten man lägger till för dessa stolar är lätt värt det. För en gångsskull behöver jag inte byta sittställning flera gånger under filmen utan jag tog upp fotstödet och lutade bak ryggstödet och hade de hur jäkla skönt som helst. Vi kollade på Bohemian Rhapsody och den filmen var faktiskt riktigt bra.
 
Tog en taxi hem, har tvättat av mig sminket och nu ska jag lägga mig i sängen och avsluta denna roliga dag. När jag vaknar är min tanke att storstäda min lägenhet, får hoppas jag har lika mycket energi och ork som idag hehe.
 
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0